Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

GlenRoy 10 Years Old - 43%

GlenRoy 10 Years Old - 43%

559,95 DKK

Vejl. udsalgspris 559,00 DKK


Ingen bedømmelse

En tiårig rejse gennem elegance og dybde, hvor hver sip afslører den velmodnede karakter af GlenRoy


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


FRISK OG SØDMEFYLDT
I næsen er der friske noter af citrusfrugt og græs. Smagen er vedholdende med noter af græs og et hint sødme (næsten slikagtig).

Bør nydes ved stuetemperatur med et skvæt vand.
Serveringstemperatur: 16-22°C

Fremstilling
Denne særlige Single Malt Scotch er udtrykket for en whisky, der er nænsomt modnet og indpakket i duften og farven på en eksklusiv Speyside Single Malt Scotch Whisky.

Om producenten
Hos House of Glenroy sætter de en ære i at udforske og opdage de whiskyer, der vil give en udsøgt, fælles oplevelse af at give og modtage. Disse særlige whiskyer gør det muligt ikke blot at få en eksklusiv smag af Skotland men også at opleve den glædelige handling at give og modtage.

At give gaver er en af menneskehedens ældste skikke. At give gaver er en del af det sociale stof, der udgør mange nationer. Ønsket om at glæde andre ved at give en gave giver både modtageren og giveren en særlig følelse af nærhed. House of Glenroy ønsker at sikre, at hvad enten du køber en særlig flaske whisky til en ven, en slægtning eller til dig selv, vil du nyde at give gaven.

Linkwood
Kun de særlige spiritusser, der er smagt og godkendt af House of Glenroy og deres betroede whiskyrådgivere klarer den videre proces.

Og øverst på listen, finder vi Linkwood. Bygget på bredden af floden Lossie i hjertet af Speyside, har destilleriet lavet whisky i over 200 år. Det oprindelige stenhus og malthus med pagode er stadig i brug i dag, og destilleriet har bevaret den oprindelige whiskys sjæl og smag. House of Glenroy er beæret over at have de store single maltwhiskyer fra Linkwood Distillery som de førende i deres sortiment af særlige Speyside-whiskyer.