Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

 Winemakers dinner De Stefani, Italien & Restaurant Sundby sejl torsdag 24/4  kl.18.00-21.30

Winemakers dinner De Stefani, Italien & Restaurant Sundby sejl torsdag 24/4 kl.18.00-21.30

695,00 DKK


Ingen bedømmelse

Dato: Torsdag d. 24. april 2025 Tid: Kl. 18.00 (Dørene åbner kl. 17.30)

Sted: Restaurant Sundby Sejl, Amager Strandvej 15, 2300 Kbh S Transport: 5 min fra Amager Strand Metro

 

Pris: 695,- inkl. moms 

Menu & Vin: • Velkomst: De Stefani - Prosecco Millesimato Extra Dry •

Forret: Friske asparges m/ tilbehør – De Stefani - Pinot Grigio •

Mellemret: Perlehøne m/ tilbehør – De Stefani - Olmera •

Hovedret: Oksehale m/ tilbehør – De Stefani - Pinot Nero & De Stefani - Solér •

Dessert: Panna Cotta – De Stefani - Refrontolo Passito


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


Deres vine er kendetegnet ved en harmonisk balance mellem tradition og innovation.

Glæd dig til en uforglemmelig aften med vin og gastronomi, når Alessandro De Stefani gæster København for at præsentere sine ikoniske vine.

Aftenen finder sted hos Restaurant Sundby Sejl, som har sammensat en udsøgt menu, der perfekt afstemmes til vinene.

Dato: Torsdag d. 24. april 2025 Tid: Kl. 18.00 (Dørene åbner kl. 17.30)

Sted: Restaurant Sundby Sejl, Amager Strandvej 15, 2300 Kbh S Transport: 5 min fra Amager Strand Metro

 

Pris: 695,- inkl. moms 

Menu & Vin: • Velkomst: De Stefani - Prosecco Millesimato Extra Dry •

Forret: Friske asparges m/ tilbehør – De Stefani - Pinot Grigio •

Mellemret: Perlehøne m/ tilbehør – De Stefani - Olmera •

Hovedret: Oksehale m/ tilbehør – De Stefani - Pinot Nero & De Stefani - Solér •

Dessert: Panna Cotta – De Stefani - Refrontolo Passito

 

Tilfældighed blev til succes Jørgen Glud, fra Glud Vin mødte til fældigt Alessandro De Stefani på en international vinmesse, og der opstod straks kemi mellem de to. Begge var på samme sted i livet som vinimportør og vinbonde. Jørgen Glud blev inviteret til Italien og smagte de første dråber af De Stefanis vin, som senere blev kendt som Solér. I dag er Glud Vin den største importør af De Stefanis vine i verden, og de to har fulgt hinanden tæt i næsten 20 år