Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Bodegas Montecastro

 

 

Bodegas Montecastro blev designet og bygget i 2002 af den anerkendte arkitekt Roberto Valle, samtidig med at 27 hektar vinmarker blev plantet. På baggrund af dette er Montecastro en meget moderne vingård, der er dedikeret til økologisk landbrug. Dog er vingården i sig selv ikke registreret som økologisk, men selve dyrkningen er.
 

Ideen bag virksomheden opstod helt tilbage i 2000, hvor et vennepar besluttede sig for at gøre en drøm til virkelighed og plante vinmarker i Ribera del Duero. Deres vision om at producere højkvalitetsvine blev ført videre af Bodegas Hacienda Monasterio, der i 2012 overtog alt det tekniske, vinfremstillingen og salgsstyringen.
 

2012 blev aktiemajoriteten i Bodegas Montecastro solgt til Bodegas Hacienda Monasterio, og derfor er det i dag Carlos de la Fuente og Peter Sisseck's team, som ikke bare bringer Bodegas Montecastro videre, men også tilfører vinene en elegance, som er ganske enestående.

 


Bodegas Montecastro

Carlos' erfaring kommer blandt andet fra hans tid sammen med Peter Sisseck på Hacienda Monasterio, og Peter har flere gange krediteret Carlos for at være blandt de mest talentfulde vinmagere i Ribera del Duero..