Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

GlenRoy

 

Hos House of Glenroy sætter de en ære i at udforske og opdage de whiskyer, der vil give en udsøgt, fælles oplevelse af at give og modtage. Disse særlige whiskyer gør det muligt ikke blot at få en eksklusiv smag af Skotland men også at opleve den glædelige handling at give og modtage.At give gaver er en af menneskehedens ældste skikke. At give gaver er en del af det sociale stof, der udgør mange nationer. Ønsket om at glæde andre ved at give en gave giver både modtageren og giveren en særlig følelse af nærhed. House of Glenroy ønsker at sikre, at hvad enten du køber en særlig flaske whisky til en ven, en slægtning eller til dig selv, vil du nyde at give gaven.
 


GlenRoy

Kun de særlige spiritusser, der er smagt og godkendt af House of Glenroy og deres betroede whiskyrådgivere klarer den videre proces.

Og øverst på listen, finder vi Linkwood. Bygget på bredden af floden Lossie i hjertet af Speyside, har destilleriet lavet whisky i over 200 år. Det oprindelige stenhus og malthus med pagode er stadig i brug i dag, og destilleriet har bevaret den oprindelige whiskys sjæl og smag. House of Glenroy er beæret over at have de store single maltwhiskyer fra Linkwood Distillery som de førende i deres sortiment af særlige Speyside-whiskyer.