Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Wally and Whiz

 

Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en vingummi til hele verden. Én verden, én vingummi. Vingummier fra Wally and Whiz skal kunne spises af alle mennesker uanset religiøs overbevisning og kulturel baggrund. De ønsker med deres vingummi at sætte en højere standard for, hvad der er en god vingummi. Deres vingummier er veganske, indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer og er fri for laktose, gluten og gelatine. 

 

Vingummieventyret begyndte med Kristian Them Hansens stærke kærlighed til vingummi. Med en pose vingummier i hånden, som han så ofte sad med i den lille lejlighed på Østerbro i København, fik han den tanke, at det måtte være muligt at lave vingummier, som smagte af rigtig frugt og som ikke havde utallige tilsætningsstoffer. Han ville lave verdens bedste vingummi med de bedst mulige råvarer.


Wally and Whiz

Rethink candy. Wally and Whiz henter deres inspiration fra hele verdens haver og køkkener og yder en stor indsats for at være først til at finde frem til nye smage og smagskombinationer.