Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Calle 23

 

Sophie Decobecq blev født i Lille i det nordlige Frankrig, slutningen af halvfjerdserne. Hun blev tidligt tiltrukket af biokemi og læste det faget på universitet. Med en eksamen i rygsækken tog hun til Mexico og blev hurtigt meget optaget af Tequila 100% agave og agaveforædling.  

 

I 2002 flyttede hun tilbage til Guadalajara, Mexico, hvor hun begyndte at komme ind i den maskuline verden af tequila. I 2003 begynder hun at få ideen til det der senere skal blive til Calle 23 og begynder at udse sig de ingredienser og den sammensætning som hun drømmer om.  

 

Sophie valgte højlandsagaver fra Jalisco, hvis frugtagtige og krydrede karakter appellerede til hende. Zapotlanejo bliver området hvor resten af processen kommer til at finde sted. Stor højde, med et varmt klima, blandet med nogle kraftige regnskyl især i regntiden, giver planterne en stor grad af sukker. 3 års hårdt arbejde og mange forsøg senere har hun sin egen tequila klar.

 

 

Calle 23 var klar i de 3 profiler af Blanco, Reposado og Añejo.


Calle 23

Navnet "Calle 23" udspringer af et skilt Sophie Decobecq så på den anden side af gaden netop den dag hun følte sig klar til sige "Nu er min tequila færdig".

Calle 23 er en moderne bartequila. Den har allerede vundet stort indpas i de danske cocktailbarer, fordi den er simpel, elegant og med en solid agavesmag. Den kommer fra samme destilleri, som også er kendt for at lave ultra premium tequila, som for eksempel Tequila Comisario.

Calle 23 Tequila er naturligvis 100% agave og et godt køb til en fornuftig pris.