Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Chateau Ste. Michelle

 

Grundlagt i 1934 er Chateau Ste. Michelle det ældste vineri i Washington State. Det er desuden også det største. Filosofien for Chateau Ste. Michelle er, at kombinere klassisk, europæisk tradition med “New World innovation”. Til det har man bl.a. engageret vinmagere fra den toscanske prestige-familie Antinori og den tyske Riesling-ekspert, Dr. Loosen – vinmageren fra Mosel, der med rette kaldes “the rock star of Riesling”.

 

Chateau Ste. Michelle har to forskellige ejendomme, hvor der laves vin. Selve Chateau’et ligger i Woodinville, WA, en halv times kørsel fra Seattle. Det bliver i dag anvendt til at lave al husets hvidvin. Desuden er det et fantastisk smukt slot, hvor man kan komme på flere forskellige rundvisninger og smagninger. Der afholdes desuden også ikke-vinrelevante arrangementer i form af koncerter og lignende. På Canoe Ridge Estate i det østlige Washington dyrkes al husets rødvin.


Chateau Ste. Michelle

Chateau Ste. Michelle er et af USA's mest prominente vinhuse, grundlagt i 1934, og dermed Washington States ældste vinhus. Filosofien er at kombinere klassisk, europæisk vintradition med 'New World-innovation'.

Hos Chateau Ste. Michelle er forpligtelsen over for at udvikle og praktisere bæredygtig vinproduktion en selvfølge. Chateau Ste. Michelle er medlem af det internationale certifikat for bæredygtig vinbrug og vinproduktion i Pacific Northwest, LIVE, og deres vine fra Cold Creek og Canoe Ridge bærer desuden certifikatet Salmon-Safe.