Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Hr. Skov Specialiteter

Om Hr. Skov

Egentlig er jeg bare en bondeknold. Og godt for det. Det var nemlig i barndommens land - derude på familiens gård i Tistrup, hvor den hver dag stod på 3 retter - at inspirationen, lysten og lidenskaben til det der med mad blev vakt. Hvor alt hvad der kunne hentes i naturens skattekammer, blev bragt hjem i køkkenet og tilberedt.

Altid hjemme-gjort fra bunden ud fra opskrifter, som til sidst bare sad på rygraden. Bare 13 år gammel, ordblind, men meget kreativ, trådte jeg længere ind i den gastronomiske verden som opvasker og køkkenmedhjælper og fortsatte som kokkeelev, selvom man dengang skulle kunne kokkebogen udenad. (Der blev spolet mange kassettebånd, kokkebogen fyldte 36 bånd). I 1995 blev jeg selvstændig første gang, med Blåvand Kro (stoppede 2009 for fuldstændig at hellige mig Hr. Skov) - forelsket i stedet, stemningen og ikke mindst i naturen - hvad den havde af friske og anderledes råvarer.

I 2007 startede jeg sammen med min hustru gourmetbutikken lidt længere oppe af gaden, som selvfølgelig ikke kunne hedde andet end Hr. Skov.
 


Hr. Skov Specialiteter