Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Bryghuset Møn

 

Siden etableringen af Bryghuset Møn i 2005, har Bryghuset Møn med smuk udsigt over Stege Nor, i Klintekongens land, brygget øl efter gode bryggertraditioner.


Hver dag er der livlig aktivitet for at brygge de ædle gyldne dråber. Fra markerne lige omkring dem er byggen til deres malt høstet.

Malten er grundstenen i enhver øl, og deres dygtige bryggere udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med god humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere. Hele processen fra korn til færdigt produkt sker i bryggeriet.
 

 

De har ikke aftaler med andre bryggerier om at hjælpe dem med brygning eller tapning, og du kan derfor regne med at øl fra Bryghuset Møn, er brygget og tappet lokalt med hjælp fra gode lokale medarbejdere.

Hos dem er det simple ingredienser der anvendes til vores produkter. Alt hvad de bruger er naturligt, uanset om du nyder en øl, saft eller sodavand. Alle deres sodavand og safter er økologiske, og også blandt deres øl kan du finde økologiske varianter.
 

 

I den skønne natur ude imellem Møns Klint og Liselund henter de deres vand. Møn Vand siver langsomt igennem tykke lag af kridt, som i millioner af år er aflejret og fungerer som naturens vandfilter. Det gør vandet dejlig blødt og behageligt. Nyd Møn Vand helt naturlig eller med blid brus.


Bryghuset Møn

Kvalitet er nøgleordet i alt deres arbejde på Bryghuset Møn.
De stiller høje krav til alt hvad de brygger, og benytter ikke enzymer, konserveringsmidler eller råvarer som er genmanipuleret.

Deres brygmester sætter en ære i at øllet er den bedste kvalitet, og derfor er en af de vigtige arbejdsopgaver for en brygmester at smage på varen. Alt deres øl bliver nøje kvalitetstjekket og prøvesmagt inden det bliver tappet på flaske eller fustage. På den måde sikrer de en god oplevelse hver gang der nydes en øl fra Bryghuset Møn.