Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Fanø Bryghus

Bryghuset startede tilbage i 2006 - primæert som et kontraktbryggeri, der bryggede for bl.a. Mikkeller og Evil Twin. Det var først i 2018, at det virkelig tog fart med en ny, lokal ejergrupper, der ansatte Sofie Jansen som direktør og gav brygmester Steve Rold lov til at brygge det øl, som han gerne ville.

 

Fanø Bryghus er bl.a. kendt for deres Mango Mussolini, Red Wedding, og så deres kreative etiketter, som ofte sammen med øllens titel gengiver en lille smule danmarkshistorie.

 

Fanø Bryghus vandt årets danske bryggeri i 2021, hvør Ølentusiasters lokalafdeling Sønderborg skrev følgende:"Fanø har et meget bredt sortiment og er ikke bange for at prøve nyt inden for smag og sammensætning. Her har den almindelige forbruger mulighed for at smage godt øl i alle afskygninger. Via deres fantastiske bryghus og forhandler har de formået at bringe disse mange varianter ud til menigmand og sætte Syddanmark på 'ølkortet'."


Fanø Bryghus

Årets bryggeri 2021!

Fanø Bryghus har et bredt sortiment af klassiske øl, men er også nytænkende og villige til at prøve nye ting med smag og sammensætning. En fantastisk oplevelse.