Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Ron Coloma

 

Coloma rom har en lang og besværlig historie bag sig. Constain familien skabte i 1959 mærket da de overtog en lille virksomhed i det centrale Colombia. I starten blev der udelukkende produceret kaffe, men et par år senere begyndte produktionen af kaffelikør – en kaffelikør som i dag er den mest kendte i Colombia.


Colombiansk lovgivning tillod dog ikke private at producere rom og den daværende ejer Don Alberto Constain Medina startede derfor et romdestilleri i Ecuador. I 2000 fik Coloma som det første private destilleri tilladelse til at producere rom i Colombia og produktionen startede derfor under ledelse af Don Albertos søn Alberto. Han fik hjælp til relanceringen af de kendte master blendere Sandra Reategui og Judith Ramirez.
 


Ron Coloma

Ron Coloma blev skabt under de hundredeårige træer i Hacienda Coloma, en kaffeejendom beliggende 1.700 meter over havets overflade i hjertet af Colombia. I løbet af sit liv drømte Don Alberto Constain Medina om at skabe en fantastisk rom med stor colombiansk karakter. Kun tiden gjorde hans drøm til virkelighed.