Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Ron Diplomático

 

Diplomático rom destilleres på det anerkendte destilleri, Destilerías Unidas S. A., der har stort fokus på kvalitet og perfekte vejrforhold til fadlagring. Diplomáticos romserie er utroligt anerkendt, og vinder hvert år adskillige priser ved store internationale konkurrencer. I 2018 blev de kåret til Spirit Brand of the Year af Wine Enthusiast.

 

Diplomático er et uafhængigt, familieejet brand, der nøje kontrollerer hele rommens produktionsproces fra mark til flaske. På den måde sikres det, at destilleriet eksporter udsøgt kvalitetsrom i hver eneste sending. Familie er en del af Diplomáticos identitet. De sætter mennesker først i alt, hvad de laver og stræber mod at skabe et verdensomspændende Diplomático-fællesskab, der deler de samme værdier og den samme passion for udsøgt rom.


Ron Diplomático

Diplomático har et stort udvalg af skønne rom, som du kan finde hos Gunnar Madsen Vinhande.dk. Ens for dem alle er, at de er lavet på deres helt egen sukkerrørsart, Caña Diplomática, der vokser på marker omkring destilleriet.

Klimaforholdene i Venezuela er perfekte til at dyrke sukkerrør, fordi regnfulde- og solrige sæsoner kombineres med høj luftfugtighed. Det betyder, at jorden bliver vandet naturligt og at sukkerkoncentrationen i sukkerrørene bliver maksimeret.

80% af Venezuelas sukkerrør kommer fra de 100 km² sukkerrørsmarker, der ligger omkring Diplomáticos destilleri.