Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Historien - Det startede i 1927

Om Gunnar Madsen Vinhandel
Forretningsånden er den dag i dag stadig den samme, som for mere end 89 år siden. Begreberne service og vejledning er stadig i højsædet, og vort gamle slogan: "hvorfor ind til byen tørne, når varen er på Madsen`s hjørne" har forsat sin store aktualitet og er højt værdsat af vores kunder.

Gunnar Madsen Vinhandel blev grundlagt d. 1. Marts 1927 af Tage Gunnar Madsen.
I 1948 udvidede han butikken og drev forretningen med sin kone Lilli frem til sin alt for tidlige død i 1961.

Fra starten blev der lagt en ære i ikke at sige nej til noget, og forretningen havde et meget bredt sortiment indenfor især tobaksvarer.
Indenfor vin blev der lagt vægt på kvalitetsvarer, og også her var sortimentet efter datidens forhold særdeles stort.

I 1945 blev den forrige ejer Ole Gunnar Madsen født. Efter endt læretid i 1964, startede han som medarbejder i forretningen og i 1970 indgik han et interessentskab med sin Mor, Lilli Madsen, indtil han overtog forretningen i 1975.

Siden dette tidspunkt har Ole & Birthe Madsen med hjælp fra gode medarbejdere drevet forretningen frem til at være en mere specialiseret vinhandel. Det var startskuddet til at blive den mest velassorterede butik inden for vin & spiritus.

I år 2009 valgte Ole og Birthe at sælge butikken til en lokal øbo, den nuværende ejer Renè Steinvig ( født 1965 ). De næste par år blev brugt på at udvide sortimentet til også at dække friskmalet kaffe, Chai The, Summerbird & Sv. Michelsen chokolade, special øl, delikatesser fra rundt om i verden for at kunne tilfredsstille den store efterspørgsel fra vores kunder.


Vores mission
Gunnar Madsen Vinhandel ønsker at blive opfattet som en miljøbevidst og respekteret servicevirksomhed og samarbejdspartner.
For at opnå dette mål vil vi bidrage til en bæredygtig udvikling ved at mindske spild og energiforbrug og løbende forbedre miljøforholdene overalt i vores organisation.

Dette gælder også i forbindelse med udvikling af nye forretningsområder og forbedring af de eksisterende ydelser, hvor miljøaspektet indgår sammen med de tekniske og økonomiske overvejelser. 

På alle ledermøder skal der være et fast punkt omkring miljøforbedringer. Derudover vil vi opnå yderligere miljøfordele ved at efterspørge miljøvenlige produkter og serviceydelser fra vores leverandører.

Det gælder bl.a. at:
- Vinkartoner og vinemballage er fremstillet af genbrugspapir.
- Kopipapir og andre kontorartikler leveres af miljøbevist leverandør.
- Samarbejdsaftale med renovationsfirma om afhentning af pap til genbrug.
- Forhandling af økologiske og bæredygtige produkter som vine, kaffe, øl og specialiteter fra udvalgte leverandører.
- Udskiftning af bestående lyskilder til mere energi besparende lys.
- Genbrug af printerpapir på bagsiden.
- Valg af brændstofleverandør ud fra miljøpolitik.
- Rengøringsmidler og artikler med miljøcertifikat. 

Der henstilles til alle ansatte, at alle handlinger og indkøb tænkes i bæredygtighed og alle beslutninger, tages med hensyn til miljø forbedringer.

 

René Michael Steinvig
Direktør