Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Thildes Gin Premium Limited Edition - 43,6%

Thildes Gin Premium Limited Edition - 43,6%

349,95 DKK


Ingen bedømmelse

Thildes gin er udviklet sammen med Thilde Maarbjerg en af Danmarks dygtigste sommelierer. Som noget helt unikt destillat af Litsea planten, der er i familie med citrongræs


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


Thildes gin er udviklet sammen med Thilde Maarbjerg en af Danmarks dygtigste sommelierer. Som noget helt unikt destillat af Litsea planten, der er i familie med citrongræs.

Ud over Litsea destillat ingår der:

  • Enebær fra Makedonien
  • Grapefrugt
  • Rabarberrod

Om Thilde

I ly af Corona datede sommelier og DipWSET Thilde Maarbjerg hen over sommeren 2020 Danmarks måske bedste spiritusmager Henrik Elsner - kendt for blandt andet den virtuose Gin-serie ELG - med henblik på at udvikle en ny Gin, som på én gang skulle være solidt funderet på enebærrene og samtidig føje nye facetter til denne populære spiritus spændende univers.

De mødtes adskillige gange oppe i Henriks smukke destilleri ved Esrum sø. Bare en times tid ad gangen, da det jo var heftige sager, de sad og eksperimenterede med. Og her lykkedes det tidligt for Thilde at overbevise Henrik om, at de æteriske olier fra den asiatiske Litsea Cubeba, som Henri ikke tidligere havde arbejdet med, især skulle være den smagsgiver, der skulle spille op til og sammen med de økologiske enebær. Og da de fandt, de citruslignende aromaer måske blev lidt for parfumerede og intense kom først grape og til sidst rabarberrod i spil for at lette og raffinere udtrykket.

Thilde fortæller fra tilblivelsen blandt andet: ”Vi prøvede undervejs med andre botanicals. Koriander. Nej. Peber. Nej. Urter. Nej. Opskriften var fuldendt i alt sin enkelthed. Herfra var der næste skridt: det indbyrdes forhold mellem de fire ingredienser. Fra mit arbejde med at blande vin, ved jeg, at man ikke er i tvivl. Rammer man de perfekte forhold er det tydeligt. Vi ramte det ned på mikroliteren, og der er smæk for skillingen i smagen. Gin skal have karakter, ellers kan man drikke Vodka.”

Hvorefter Thilde fortsætter: ”Jeg nyder den helst i en Gin & Tonic. Vælg en klassisk Tonic uden for meget citruskarakter, så citrustonerne ikke mudrer hinanden. Jeg er ikke fan af for meget garniture i gode Gins, hellere rigeligt med isterninger og prøv den gerne i et hvidvinsglas, så der er lidt mere plads til at samle aromaerne. Den dufter jo så dejligt! Og hvis du endelig vil pynte den lidt, så brug en blomst eller noget andet pænt for øjet. Jeg synes ikke, den har brug for andre aromaer.