Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Penderyn Royal Welsh Whisky Icons of Wales #06 - 43%

Penderyn Royal Welsh Whisky Icons of Wales #06 - 43%

499,00 DKK


Ingen bedømmelse

En kongelig hyldest til Wales, hvor hver dråbe afslører en dyb arv og en kraftfuld smagsoplevelse


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


Den 6. i serien Icons of Wales er en peated whisky på 43%, der har lagret på portvinstønder. Den blev lanceret den 1. marts 2019 og er lavet til ære for det originale "Welsh Whisky" destilleri i Frognoch, der lukkede for næsten 100 år siden. 

Dronning Victoria var på besøg der i 1891 og den 26. juli 1895 fik Welsh Whisky Co. deres hjemmel og Royal Welsh Whisky var en realitet.

I næsten fornemmes delikat røg med hints af vanilje, lyse bær og saltkaramel. Smagen bærer endnu mere præg af røg. Sød flødekaramel, sort peber og maltet byg fornemmes også. I eftersmagen aftager røgsmagen som morgen dug og efterlader en dvælende smag af vanilje og eg.

Icons of Wales
Icons of Wales-serien består af særlige aftapninger, hvor hver flaske fejrer en person, milepæl eller begivenhed fra walisisk historie med international betydning. Destilleriet har planer om at frigive halvtreds udgaver i alt, hver udgave i et meget begrænset oplag.

Serien skal som sagt fejre de fineste øjeblikke fra walisisk historie, såsom selvstændighed, innovation og individualitet. Disse aftapninger skal profilere disse øjeblikke, både i Wales og i udlandet.