Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Glendronach Portwood, 46%

Glendronach Portwood, 46%

649,95 DKK


Ingen bedømmelse

Kendt for sin rige og robuste smagsprofil


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


Glendronach er et mærke af skotsk single malt whisky, der er blevet produceret i det skotske højland siden 1826. Den er kendt for sin rige og robuste smagsprofil, som kommer fra brugen af sherryfade under modningsprocessen.

En unik smagsprofil

Glendronach Port Wood er en specialudgave af whisky, der er modnet på portvinsfade, store fade, der bruges til at opbevare portvin. Denne særlige modningsproces giver whiskyen en unik frugtagtig og sødlig smag med noter af røde bær og kirsebær.

En ideel placering

Glendronach-destilleriet ligger i den maleriske Speyside-region i Skotland, nær byen Huntly. Området er kendt for sine krystalklare vandkilder og uberørte naturlige miljø, hvilket gør det til et ideelt sted at producere whisky af høj kvalitet.

Roma og tekstur

Ud over sin karakteristiske smag har The Glendronach Port Wood en behagelig aroma med antydninger af vanilje, honning og krydderier. Det er en fyldig whisky med en glat og cremet tekstur, der vil tilfredsstille selv den mest krævende gane.

Sjove fakta

Sjove fakta om The Glendronach inkluderer, at det var et af de få destillerier i Skotland, der fortsatte med at producere under forbudstiden i USA, takket være dets popularitet hos læger, der ordinerede det som medicin. I dag er The Glendronach stadig en favorit blandt whiskykendere over hele verden.

Produktionsprocessen

Produktionsprocessen for The Glendronach Port Wood begynder med lokalt produceret byg, der lægges i blød i vand og derefter spredes ud for at spire. Efter et par dage tørres byggen i en ovn over tørvebrænde, hvilket giver den en karakteristisk røgsmag. Den tørrede byg males derefter til pulver og blandes med varmt vand til malt, som gæres ved hjælp af gær. Til sidst destilleres den gærede malt to gange, før den modnes i særligt udvalgte portvinsfade i mindst 12 år.