Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Bodegas Montecastro Reserva 2018

Bodegas Montecastro Reserva 2018

Stykpris v/ 1 stk. 357,95 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 322,16 DKK 357,95 DKK Stykpris v/ 6 stk. 304,26 DKK 357,95 DKK


Ingen bedømmelse

En fornem spansk Reserva-vin, hvor Bodegas Montecastro's 2018-årgang udmærker sig med kompleksitet, dybde og en forførende kombination af modne frugter og rige tanniner


Model/Varenr.: 19511
Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


Spansk verdensklasse vin fra ”kult-winemaker” Carlos de la Fuente!


Efter at Bodegas Hacienda Monasterio i foråret 2012 erhvervede aktiemajoriteten i Bodegas Montecastro, er dette den 3. årgang af husets Reserva.

Det er Carlos de la Fuente som er blevet indsat som vinmager med den store opgave at sættes en helt ny kurs for vingården. Og det har han gjort eftertrykkeligt.


Carlos har høstet masser af erfaring fra samarbejdet med Peter Sisseck på Hacienda Monasterio, og Peter har flere gange krediteret Carlos for at være blandt de mest talentfulde vinmagere i hele Ribera del Duero.
Og det kan man godt fornemme, når man smager denne velafstemte, elegante og svært charmerende Reserva, som blot understreger, at Carlos de la Fuente ligger i slipstrømme på de allerbedste vine der produceres i Ribera del Duero.

Druerne er Tempranillo, lokalt kaldet "Tinto Fino" og små mængder Cabernet Sauvignon, der høstes fra vinstokke, der er plantet i 2002 på 5 forskellige små højt beliggende parceller (860-925 m.o.h.). Vinstokkene kultiveres efter økologiske principper uden kunstvanding, og druerne plukkes i hånden i de tidlige morgentimer med en første sortering allerede ude i vinmarken.


I vineriet fjernes hovedparten af stilkene, men en del af de smukkeste drueklaser får lov får lov til at komme med op i cementtankene, hvor vinen gærer uden tilsætning af fremmede gærstammer. Herefter følger 15 måneder på hovedsageligt franske fade fra Allier, men en lille del af vinen (omkring 10%) ser også amerikanske fade. Undervejs dekanteres der adskillige gange, og når tidspunktet for aftapningen nærmer sig, trækkes en række af de bedste fade ud af ligningen for at modne par måneder ekstra med henblik på en senere lancering og en status af Reserva.