Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Savigny-les-Beaune Blanc - Domaine du Prieuré, 2018

Savigny-les-Beaune Blanc - Domaine du Prieuré, 2018

Stykpris v/ 1 stk. 295,95 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 285,95 DKK 295,95 DKK Stykpris v/ 6 stk. 280,95 DKK 295,95 DKK


Ingen bedømmelse

Savigny-les-Beaune Blanc fra Domaine du Prieuré er en elegant hvidvin fra Bourgogne. Årgang 2018 viser typiske træk med noter af hvide blomster og citrusfrugter. Frisk og livlig, den er ideel til skaldyr, fisk eller milde oste.


Model/Varenr.: 20304
Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


Den hvide Savigny fra Stephen Maurice er et mesterværk skabt ved at forene to forskellige vinifikationsmetoder. Denne delikate balance opnås ved at gære halvdelen af druehøsten på temperaturregulerede tanke, mens den resterende del gærer på egetræsfade. Efter den alkoholiske gæring er afsluttet, undergår vinen en regelmæssig "omrøring" af kvaset ugenligt, hvilket tilføjer vinen et mere aromatisk udtryk og en vedholdende eftersmag.

Denne hvide vin gemmer på et imponerende lagringspotentiale og kan nydes i op til 8 år efter høståret. Når du åbner flasken, oplever dine sanser en dybde af dufte og smage, der indbyder til en fortryllende vinoplevelse. Vinens bouquet præsenterer en skatkiste af frugtaromaer, der glæder dine smagsløg, og smagen er en blød og cremet fornøjelse med en vedholdende eftersmag.

For at nyde denne hvide Savigny i sin fulde pragt anbefales det at servere den ved en temperatur, der ikke overstiger 12 grader Celsius. Denne vin passer perfekt til en række retter, herunder fed laks, hvid fisk og skaldyr som dampede blåmuslinger. Den kan også ledsage pastaretter med lethed og komplimentere gode modne oste. Stephen Maurices hvide Savigny er en vin med karakter og alsidighed, der beriger enhver måltidsoplevelse.