Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Maxime Trijol Cognac 1985

Maxime Trijol Cognac 1985

1.899,00 DKK


Ingen bedømmelse

En prestigefyldt Vintage 1985 Cognac fra Grande Champagne cru


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


En prestigefyldt Vintage 1985 Cognac fra Grande Champagne cru
Ved at samle den enkelte, langsomt modne høst fra 1985 og uovertruffen savoir-faire, producerer Maxime Trijol et virkelig fortryllende udtryk med en ekstraordinær smagsdybde. Maxime Trijol Vintage 1985 er et fint eksempel på husets håndværk, hvor producenterne, som alle ægte håndværkere, vælger en dybt personlig tilgang og overvåger hvert trin i skabelsen fra drue til glas. Kun 480 af disse individuelt nummererede cognacs findes, hvilket gør denne fornemme millésime til et fremragende valg for en samler.

Hver flaske er blevet lagret i 29 år og er certificeret af Bureau National Interprofessional du Cognac myndigheder for at garantere en eau-de-vie af enestående kvalitet. Denne spiritus er elsket for sin kompleksitet, hvor lyse botaniske aromaer understreges af en nøddeagtighed, som senere udvikler sig til krydrede og vaniljenoter.

Grande Champagnen er det, der er kendt som 'premier cru'en i Cognac-vækstregionen, berømt for at producere de fineste druer. Denne underregion nyder godt af en kombination af tre typer kalkholdig jord og tempererede klimaer, der tillader druerne at blomstre.

Maxime Vintage 1985 Awards
Huset er blevet anerkendt for:

New York International Spirits Competition 2016 Årets Cognac-producent
New York International Spirits Competition 2017 Cognac Producer of the Year
Præsentation
Denne individuelt nummererede karaffel er en lektion i diskret elegance. Gratis trækasse afhængig af tilgængelighed.

Serveringsforslag
Denne cognac nydes bedst i slutningen af et måltid ved omkring 20°C til 25°C (70° til 80°F).