Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Penderyn The Headliner Icons of Wales #9 - 46%

Penderyn The Headliner Icons of Wales #9 - 46%

499,00 DKK


Ingen bedømmelse

En stjernepræstation fra Wales, hvor Penderyns destillatkunst stjæler rampelyset i denne enestående whiskyoplevelse


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


Nummer 9 i Icons of Wales-serien kaldes 'The Headliner'. Den eneste walisiske premierminister, David Lloyd George, var en social reformer, der ved et uheld fik etableret whisky industrien i Wales. Han blev derfor et symbol på den nationale genopvågning i Wales og skabte mere overskrifter end nogen anden statsmand fra det 20. århundrede.

Denne lækre whisky er flasket ved 46% og er lagret i jamaicanske romtønder og portvinsfade, der har indeholdt ruby portvin.

Duften har en overvægt af røde bær, jordbær og vaniljecreme. Der er et hint af tranebær og en let duft af egetræ, muskatnød og kanel. Smagen er rig af sødlige, tørrede frugter, saltkaramel, blomster og et spicy spark af sort peber. Eftersmagen har en sødme over sig, der gør denne whisky helt uimodståelig.

Icons of Wales
Icons of Wales-serien består af særlige aftapninger, hvor hver flaske fejrer en person, milepæl eller begivenhed fra walisisk historie med international betydning. Destilleriet har planer om at frigive halvtreds udgaver i alt, hver udgave i et meget begrænset oplag.

Serien skal som sagt fejre de fineste øjeblikke fra walisisk historie, såsom selvstændighed, innovation og individualitet. Disse aftapninger skal profilere disse øjeblikke, både i Wales og i udlandet.