Gunnar Madsen Vinhandel.dk

Her på siden sælger vi alkohol.

Er du fyldt 18 år?

Silks Irish Dry Gin - 42%

Silks Irish Dry Gin - 42%

349,95 DKK

Vejl. udsalgspris 319,00 DKK


Ingen bedømmelse

En forfriskende og delikat ginoplevelse, hvor Silks Irish Dry Gin byder på en smagsrejse gennem tradition og botanicals


Lagerstatus: På lager
stk.

Gratis fragt på køb over 975,-

Fragtpriser fra 49,- på ordrer under 975,-

Levering inden for 1-3 hverdage

Ved bestilling inden kl. 16:00

Kundeservice & support

Ring til os på 32 95 18 09

30 dages gratis returret

14 dages fortrydelsesret


En forfriskende og blomstret gin, der er produceret i meget små mængder pr. destillering. Den produceres af det familieejede destilleri Boann i Irland. Alle destilleriets ”signatur botanicals” er håndplukkede bl.a. fra familiens egen æbleplantager.

Æbleblomster fra træerne, honning fra egne bistader og hyldeblomst fra hegnet omkring destilleriet er blandt de smagsgivne ingredienser. I alt indgår der hele 14 forskellige ”botanicals”, der alle trækker i 24 timer før den langsomme destillation på destilleriets Pot Still igangsættes. 

Ginnen er hverken kuldebehandlet eller filtreret.

Producenten
Boann er et familieejet destilleri, der er beliggende nord for Dublin i Drogheda i hjertet af Boyne Valley. Det er grundlagt af Pat Cooney og hans kone Maria, men parrets fire børn er alle involveret i forretningen. Pat Cooney har tjent sine penge i øl- og vandindustrien. Igennem en periode på 40 år, fik han opbygget Irlands største distributionsselskab (Gleeson Group) og via salget af forretningen i 2012, fik han frigivet en masse midler, som han nu bl.a. har placeret i whiskey-produktion.

Destilleriet er helt nybygget, og et af de flotteste destillerier i hele Irland. I forlængelse af destilleriet har Cooney familien endvidere opført et smukt mikrobryggeri, hvor der produceres nogle fantastiske specialøl. Destilleriet rummer også besøgscenter og en lille restaurant.

Myten om gudinden Boann
Destilleriet er opkaldt efter gudinden Boann, der var gift med Nechtan (kongen af bronzealderfolket). Gudinden skulle efter sigende havde været skyld i at en magisk brønd i området skulle være bruset så voldsomt op, at den derved har skabt River Boyne. Ved den lejlighed skulle hun selv være omkommet efter først at have mistet en arm, et ben og derefter et øje. Boann er blevet et symbol for viden og kreativitet, og hendes navn lever videre i River Boyne, som endnu i dag har historisk, mytisk og spirituel betydning i irsk kultur.